Proiecte
  • Brainagement

Proiecte   

 

Proiectele BRAINAGEMENT :

 

 

BCR Leasing IFN SA, companie membra a grupului ERSTE, este una din companiile de top de pe piata de leasing din Romania, cu o acoperire excelenta la nivel national. Detine un portofoliu impresionant de clienti din toate domeniile de activitate datorita unui colectiv de profesionisti ce respecta cele mai inalte standarde de etica si calitate.

 

 

 

 

    Fanbio.ro este un portal dedicat produselor BIO pentru Casa, Corp si Suflet. Produsele    sunt atent selectionate si ofera un echilibru perfect calitate-pret. Prin serviciile special alese, Fanbio.ro doreste sa ofere celor initiati dar si celor ce doresc sa atinga Cunoasterea, un rasfat al simturilor, sentimentelor si emotiilor.

 

 

 
 
 
Companie cu capital austriac ce ofera servicii de curatenie profesionala in sectorul office, industrial dar si rezidential. Compania mama cu sediul la Viena are o experienta de peste 20 de ani pe piata austriaca , iar lansarea in Romania a avut loc la sfarsitul anului 2013. Produsele inovatoare, echipa de profesionisti, precum si serviciile de calitate oferite clientilor sai, vor propulsa compania in topul operatorilor de profil din Romania.
  

 

 

Parte a grupului IMPULS-Leasing International GmbH, Impuls Leasing Romania este cea de a cincea filiala europeana deschisa in decembrie 2006. Compania se afla in top 3 companii de leasing din Romania ( 2013) , cu un numar de 8 sucursale nationale si peste 100 de angajati. Produsele inovatoare, managementul performant dar si flexibilitatea conducerii au dus compania intr-un timp extrem de scurt pe podiumul national.

 

Info

BCR vinde monede de aur.

Banca Comerciala Romana a pus in vanzare catre persoanele fizice ducati austrieci din aur si monede Krugerrand din Africa de Sud. BCR este parte a grupului Erste.

Articole

10-12-14 ore/zi Esec al managerului

Managerii erau vazuti pana nu demult un fel de roboti care faceau totul ca la carte, nu greseau niciodata si companiile prosperau si aveau... [mai mult]

1450 RON net - valoarea salariala ce franeaza dezvoltarea Romaniei

Criza economica in Romania a avut o serie intreaga de efecte negative la nivel micro si macroeconomic. Dintre acestea, cea mai grava a fost... [mai mult]

Vezi arhiva